Baldissoni: Totti júniusig a Roma játékosa

Baldissoni: Totti júniusig a Roma játékosa

Mauro Baldissoni megerősítette, Francesco Totti 6 hónapig még a Roma játékosa, utána pedig 6 évig vezető pozícióban lesz.

A Roma ikonja egy szombati interjúban elpanaszolta, hogy hiába lesz idén 40 éves, ő még mindig játékosnak érzi magát és senki nem kényszerítheti arra, hogy visszavonuljon. Kitért arra is, hogy nem érezte a tiszteletet és senki nem beszélt vele őszintén, de a mondandóját sokkal inkább a klubnak, mint Luciano Spalletinek szánta.

"Júniusig játékosként szerződés köti a Romához, majd ezt követően 6 évig igazgató lesz."- mondta Baldissoni a Sky-nak.

"Annak érdekében, hogy játékosként folytathassa, ezt meghagyjuk az elnöknek és így lehetősége lesz beszélni Francescóval. Néhány napon belül Pallotta itt lesz Rómában, nekem pedig már volt rá lehetőségem, hogy beszéljek Totti római jövőjéről, ami bizonyos szempontból biztos. A kérdés az, hogy tud-e a pályán profitálni még a tudásából, de az biztos, hogy tovább fog velünk dolgozni."

"Az az ő választása, hogy folytatja-e, de ezt majd az elnökkel is meg kell beszélnie, de semmi nem fog változni azzal, ha mindenki aggódik. Az sem igaz, hogy mi már csak egy volt játékosként tekintünk rá. Látjuk minden nap edzeni és jelölve volt a kezdőbe is a Palermo ellen."

"A jövőt illetően a párbeszéd közte és az elnök között közvetlen, semmi nem változott és emiatt most újabb megbeszélés lesz."

"Mi minden játékosunk felé tiszteletet mutatunk és biztosan nem fordulhatott elő az ellenkezője most sem a részünkről egy olyan játékossal szemben, aki számos rekordot tart a klubnál és az olasz labdarúgás egyik legkiemelkedőbb játékosa. Spalletti azért hagyta ki a Palermo elleni kezdőből, mert az interjú zaklatottságot teremtett. Totti így is közel maradt a csapathoz és hétfőn már újra együtt edz majd a többiekkel."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Baldissoni, Totti