Baldissoni: Spalletti egy remek edző

Baldissoni: Spalletti egy remek edző

A Roma általános igazgatója úgy jellemezte Spallettit, mint aki egy igazán remek edző.

"Az új edző új kezdetet is jelent és nyilvánvaló, hogy mindenki izgatott. Ez azt is jelenti persze, hogy mindenki szeretné, ha jobban mennének a dolgok."- mondta Baldissoni.

"Spalletti kétségtelenül remek edző nemzetközi hírnévvel. Keményen dolgozik, nagyon jó előadó és egyértelmű elképzelése van arról, hogy milyen játékot szeretne viszontlátni a csapattól."

"Továbbá azt is bebizonyította már, hogy képes Rómában is sikert elérni. Nagyon jól ismeri Rómát és képes volt sikert elérni ebben a környezetben."

"Nem kis dolog szezon közben átvenni egy csapat irányítását. A célunk nem változott és nem is fog, azt akarjuk, hogy a Roma versenyben legyen az élmezőnyben."

"Ami pedig Rudi Garciát illeti, ő egy igazi profi, egy remek ember. Mindig szomorú pillanat az, amikor egy már futó projekt végül nem tud beteljesedni, de ez nem változtat azokon a szép dolgokon, amiket együtt éltünk meg. Mindannyian a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben."

Luciano Spalletti kinevezésével sem változnak meg a célok és tervek az idei szezont illetően.

"Az edzőváltás mindig azt jelenti, hogy valami nem működik jól, de egyben arra is jó megoldás, hogy visszatérjen a lelkesedés és a csapat képes legyen arra, amit tud."- mondta az általános igazgató.

"A Roma tervei nem változnak. Megpróbálunk minden nap javulni és fejlődni, hogy versenyben legyünk az élmezőnnyel."

"Engedjék meg, hogy megköszönjem Garciának, akinek a segítségével eljutott egy magas szintre a Roma és azt a hatalmas lelkesedését, ami kétséget kizáróan meg lesz az új szakvezetővel is."

"Nem kell elmondani, hogy mit ért el Spalletti a Romával. Cagnucci írt is egy könyvet az első 100 meccséről, amivel történelmet csinált a Románál és köztük arról a 7-ről, amikor ott volt Spalletti mellett a kispadon."

"Reméljük, hogy a számok nőni fognak."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Baldissoni, Luciano Spalletti