Baldissoni: Megszállottnak kell lennünk

Baldissoni: Megszállottnak kell lennünk

Mauro Baldissoni úgy véli, a Romának a bajnoki címért folytatott harc főszereplőjévé kell válnia.

A Roma igazgatója a Mediaset Premium-nak nyilatkozott és elmondta, azon dolgoznak, hogy a csapat a bajnoki címért folytatott harc állandó főszereplője legyen és megszállottan küzdjön a végső sikerért.

Az utóbbi napokban többször megjelentek olyan hírek, miszerint a Roma a Sassuolo csapatától erősítene a télen Gregoire Defrelel.

"Olvasok dolgokat, de nem tudom, hogy azok igazak, vagy sem. Megpróbáljuk nem kommentálni az átigazolási pletykákat, de amennyiben lehetőségünk van a csapatot erősíteni, akkor mindenképpen élni fogunk a lehetőséggel."- válaszolta a kérdésre Baldissoni.

"Ha igazolni fogunk valakit, akkor az olyan játékos lesz, aki azonnal bevethető és a csapat hasznára tud lenni, máskülönben marad minden úgy, ahogy most van."

"Azon dolgozunk, hogy a bajnoki címért folytatott harc állandó főszereplőivé váljunk és azt gondolom, hogy már most is azok vagyunk. De a végső cél az, hogy ez a csapat megszállottan mindig a végső győzelemért küzdjön."

"Szerencsére nincs olyan, hogy verhetetlen csapat. A Juventus előnyről indul, ahogy tették azt tavaly és idén is. Eddig még semmit nem értünk el, ugyanakkor nem is maradtunk le semmiről."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Baldissoni