A Volvo az új hivatalos partner

A Volvo az új hivatalos partner

A klub hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Roma három éves szerződést kötött a Volvóval.

Az autógyártó cég három évig lesz hivatalos partnere a Romának, és számos kezdeményezésben, promócióban vesz majd részt a klubbal együtt.

"Az AS Roma egy nemzetközileg elismert klub, ezért hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy sikerült megállapodnunk."- jegyezte meg Michele Crisci, a Volvo Car Italia elnöke.

A megállapodás értelmében a cég 40 személyautóból álló flottát bocsát a klub rendelkezésére, a játékosok és a klub vezetőinek szállítására, valamint a klub számos tevékenységéhez tartozó napi logisztikában való segítségnyújtásra.

"A mai napon a Volvo csatlakozott a remek családunkhoz."- kezdte Umberto Gandini, a Roma vezérigazgatója.

"A Volvo név a miénk mellett tovább javítja a klub értékét, és kihangsúlyozza azt az utat, amit mind a pályán, mind a pálya mellett járunk. Mint klub, mindig nagy figyelmet fordítottunk a nagy családunkra, a szurkolókra, a dolgozóinkra, a barátainkra, és hasonló a Volvonál is a fő motiváció, hiszen a legnagyobb hangsúlyt a biztonságra fektetik."

"Az innováció területén is egyformák vagyunk: a Roma egyre jobban belemélyed a digitális világba, míg a Volvo saját belső rendszereket fejleszt."

A két cég közötti további hasonlóság, hogy mindkettőt 1927-ben alapították, így idén ünneplik 90. évfordulójukat.

"Róma az egyik legfontosabb város a világon, ahogy a Roma is az egyik legfontosabb klub a világon. A következő három év roppant fontos lesz az autóipar számára. A Volvo bejelentette, hogy 2019-től minden autójában lesz elektromos motor. Az önjáró autók egy újabb, fejlődő technológia, így nagyon érdekes lesz látni, hogyan lesz ez majd használható egy olyan városban, mint Róma."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Volvo