A taktikai koordinációban vár fejlődést Di Francesco

A taktikai koordinációban vár fejlődést Di Francesco

A Sevilla elleni holnapi mérkőzésen a taktikai koordinációt illetően vár a csapattól fejlődést a Roma mestere.

A Roma holnap este 21 órakor a Sevilla ellen lép pályára az Antonio Puerta emlékére rendezett tornán, ahol most először tér vissza Monchi más csapat színeiben.

"Sokat fejlődtünk az előszezonban és a holnapi nagyon fontos teszt lesz a fizikai állapotunkat illetően."- kezdte a sajtótájékoztatót Di Francesco.

"Mi úgy állunk ehhez a meccshez, mintha bajnoki lenne már. Keményen dolgoztunk és elégedett vagyok azzal, amit a srácok csináltak eddig. A taktikai koordinációban kell még fejlődnünk, ami némileg javult már valamennyit, de még nem vagyok elégedett. Bizonyos helyzeteket folyamatosan el kell ismételni az edzéseken."

"Ezek a találkozók jók arra, hogy meglássuk mi működik és mi nem. Nagyon hosszú út áll előttünk és egyre élesebbek vagyunk támadásban, de ha javulunk még fizikálisan, akkor sokkal jobban tudunk majd még támadni. Nagyon fontos, hogy mint csapatot lássuk a Romát, egy blokkban, sem mint külön védelem, középpálya és támadósor."

"A Sevilla már egy kicsit más stílusú játékot játszik, mint Jorge Sampaoli alatt. Megvették a Sampdoriától Luis Murielt, akit én nagyon jól ismerek és ő plusz sebességet és technikai tudást adott a támadó szekciójukhoz. Nagyon versenyképes csapat."

"Monchi mesélt nekem Puertáról és számunkra hatalmas megtiszteltetés, hogy részt vehetünk az ő tiszteletére rendezett tornán. Nagyon jó Monchival dolgozni, mert nagyon sokat lehet tőle tanulni és jól kijövünk egymással."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi, Sevilla