A klub továbbra is magabiztos

A klub továbbra is magabiztos

Továbbra is magabiztos a klub és úgy véli, a város végül el fogja fogadni a Stadio della Roma projektet.

Továbbra is reménykedhet a Roma, hogy talán lesz valami az új stadionból, mert habár Lazio régió előljárói nemet mondtak a benyújtott tervekre, azonban a több oldalas elutasítás tartalmaz javaslatokat, amiken változtatni kellene ahhoz, hogy végül elfogadják azt.

"Továbbra is hiszünk abban, hogy a döntési folyamatban résztvevők nem akarják majd elszalasztani ezt a lehetőséget, hiszen itt egy 1,6 milliárd eurós beruházásról van szó."- nyilatkozta a kivitelező képviselője, Luca Parnasi az ANSA hírügynökségnek.

"A főváros és Lazio régió által elküldött döntés nem politikai jellegű, hanem egy közigazgatási dokumentum."

"Habár a benne leírtak kétségeket kelthetnek, mindössze annyiról van szó, hogy minimális változtatásokat kérnek, amiket könnyen orvosolni tudunk, ezért ez egy kedvező döntés, ami mentén folytatódhat a jóváhagyási folyamat."

A római polgármesteri hivatal is kiadott egy közleményt ezzel kapcsolatban, leszögezve azt, hogy várják a folytatást és a végleges projekt dokumentáció értékelését.

"Ezért kértük a 30 napos halasztást. Fenntartások fogalmazódtak meg a biztonságos közúti közlekedéssel kapcsolatban a gyalogosok és a járművek tekintetében is."

"A felfüggesztési időszakra készült egy lista, amit megkaptak az illetékesek és remélhetőleg pozitív végkifejlete lesz az eljárásnak."

 

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Stadio della Roma