Zaniolo: Remélem, hogy ez egy új fejezet kezdete

Zaniolo: Remélem, hogy ez egy új fejezet kezdete

Nicolo Zaniolo boldogan nyilatkozott a médiának a Trabzonspor elleni mérkőzést követően, miután hosszú kihagyás után megszerezte első gólját.

Láthatóan hatalmas érzelmek szabadultak fel a gólodat követően, ami 400 nap után az első volt.

"Sok minden megfordult a fejemben. A rehabilitáció minden egyes napja, az egész utazás, amin keresztülmentem, minden alkalom, amikor a lelátón néztem a csapattársaimat. Annyi minden."

"Nagyon örülök. Remélem, hogy ez az este egy új fejezet kezdete. Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, mindazoknak, akik támogattak a nehéz pillanatokban. Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani, a stábnak, az edzőnek, a klubnak. Ahogy mondtam, nagyon boldog vagyok."

Mourinho azt mondta, azt javasolta, hogy vegyél ki két nap szabadságot, de te azt mondtad neki, hogy inkább a csapattal maradnál...

"Igen, mert már túl sok szabadnapom volt. De viccet félretéve, én a Roma játékosa vagyok, és a csapattal leszek még akkor is, ha nem játszhatok a hétvégén Salernóban. Az edzéseken 300-al fogok menni, nem fogok semmit sem visszafogni."

Milyen a kapcsolatod Mourinhoval?

"Az első naptól kezdve, hogy a Roma edzője lett, nagy lökést adott nekem, és persze a csapatnak is."

"Ő egy csodálatos edző. Minden egyes nap segít abban, hogy győztes mentalitást adjon nekünk, hogy soha ne adjuk fel, hogy biztosak legyünk abban, hogy mindannyian a legjobbat adjuk ki magunkból. Amikor küszködsz, és látod Mourinhót az oldalvonalnál, az ad egy plusz lökést - és ezekkel a szurkolókkal még könnyebbé válik minden, hogy még egy kicsit tovább fuss. Szeretnénk, ha ez így folytatódna."

Az elmúlt években mennyit fejlődtél?

"Ez volt életem eddigi legnehezebb időszaka. Emberként és játékosként is fel kellett nőnöm, rengeteget tanultam mindvégig. Korábban elég sokat jártam edzőterembe, de most már az edzésfelkészülésem szerves részét képezi. Még fejlődhetek tovább, de szerintem jó úton haladok."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zaniolo, Trabzonspor, Konferencia Liga