Zaniolo elfogadta a Galatasaray ajánlatát

Zaniolo elfogadta a Galatasaray ajánlatát

Olasz lapértesülések szerint mind a klub, mind a játékos elfogadta a török Galatasaray ajánlatát.

Úgy tűnik, hogy a megállapodás már nagyon közel van, melyet most a hétfő reggeli törökországi földrengés lassította le, amely több ezer halálos áldozatot követelt.

A Sky Sport Italia, a La Gazzetta dello Sport és a Calciomercato.com forrásai szerint az ajánlat 15 millió euró, plusz további 7 millió euró különböző bónuszok, így a teljes összeg 22 millió euróra emelkedik.

A hírek szerint a török klub ajánlatát mind a játékos, mind a klub elfogadta, a játékos azért is, mert a csapatban már több korábbi Serie A-s játékos is szerepel, többek között Dries Mertens, Mauro Icardi és Lucas Torreira.

A szerződés szerint Zaniolo szezononként 3,6 millió eurót keres majd, beleértve a teljesítményhez kötött bónuszokat is.

A szerződés értelmében az átigazolásból még az Inter is részesül majd, hiszen a korábbi megállapodás szerint a milánói klub a további értékesítés 15 százalékát kapja.

A másik fontos elem, amihez Zaniolo ragaszkodott, egy kivásárlási záradék volt, amely lehetővé teszi számára, hogy a következő szezonban visszatérjen a Serie A-ba.

Ő 25-30 millió eurót kért, de úgy tűnik, a Galatasaraynak sikerült 35 millió euróban meghatározni a kivásárlási záradékot.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Claudio Vigorelli ügynök hétfőn Olaszországban találkozott a Galatasaray képviselőivel, és Zaniolo csomagjai már bepakolva várják a magángépet, amely kedden Isztambulba repíti.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Zaniolo