Spalletti a Roma átigazolási szezonjáról

Spalletti a Roma átigazolási szezonjáról

Alig ért véget a bajnokság, de a Roma már keményen készül a következő szezonra.

Spalletti a médiának beszélt arról, hogy miként áll a Roma a közelgő átigazolási időszakhoz.

"Szabad világban élünk, a piac pedig teljesen nyitott, ez a játék része."- kezdte Spalletti.

"Nagyon jól kell tárgyalnunk, meggyőzőnek és bátornak kell lennünk, fel kell készülnünk a jövőre és készen kell állni arra, ha bármilyen irányba el kell mozdulnunk. Minden nap új vonat indul, nekünk pedig fel kell tudnunk szállni rá, és megváltani a jegyet."

"Hamarosan találkozni fogok Sabatinivel, Baldissonival és Zeccával, de ez teljesen normális. Bármit is próbálnak ebbe belemagyarázni, minden igazgató találkozik az edzőkkel és a játékosokkal."

"A játékosokat meg kell hallgatni, mert mindegyiknek van saját akarata, szükséglete, amiket mi mindannyian szeretnénk kielégíteni, mert ez így helyes."

"Sabatini tudja, hogy mit kell tennie, nem az a típusú ember, akit győzködni kell. Annak ellenére, amiket olvasok és amiket mondanak, én mindig azt gondoltam, hogy ő nagyon jószándékú a Romát illetően. Meggyőződésem, hogy maradni fog. Nagyon szereti a munkáját és maximálisan beleéli magát abba, amit csinál. Látszik, hogy ez a szívügye és ha így van, akkor az ember folytatja."

"Az elmúlt években az igazgatónk nagyon jó játékosokat szerzett. Ha nincsenek ötleteid, ha nem vagy elszánt, akkor minden sokkal nehezebb. Ezt követően meg kell tenni bizonyos lépéseket, amihez tudás is kell, mert ha nincs tudásod, akkor nem jutsz semmire.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti