Zaniolo: Csak a csapat számít

Zaniolo: Csak a csapat számít

A Zorya ellen újra a gólszerzők között volt Nicolo Zaniolo, azonban számára a csapat sikere fontosabb, mint az egyéni sikerek.

Mit jelent számodra a Zorya elleni teljesítményed?

"Számomra mindennél többet jelent a csapat - ez most egy fontos győzelem volt. Nem volt egyszerű továbbjutni a csoportból, tekintve, hogy milyen helyzetben voltunk. Szóval ez volt a legfontosabb ma este."

Élvezted, hogy egy kicsit előrébb játszhattál?

"Játszhatok ott, játszhatok szélsőt, bárhol játszhatok a támadó pozíciókban. Az edző azt mondta, hogy ott fogok játszani, így hát ott játszottam. Készen állok arra, hogy bármit megtegyek, amire a csapatnak szüksége van."

Az, hogy két meccsen át a kispadon ültél, elgondolkodtatott egy kicsit?

"Természetesen. Ezeket a döntéseket az edző hozta, és ezt elfogadtam. És amikor ma hívott, akkor megtettem, amit kellett. Szeretem a terhet, szeretem, ha nyomás alatt vagyok, és szeretek ezekre a pályán választ adni."

Mit tanított neked eddig José Mourinho?

"Azt, hogy soha ne kényelmesedjek el. Egy jó teljesítmény után mindig még többet kell kérned magadtól a következő alkalommal. Mindig fejlődnünk kell, és keményen kell dolgoznunk ezen."

Most Szófiába mentek, hogy megszerezzétek a csoportelsőséget.

"Igen, de minden meccset úgy játszunk, hogy meg akarjuk nyerni - mintha mindegyik döntő lenne. A mai nap - ahogy az edző már mondta - egyfajta döntő volt, és örülünk, hogy bebiztosítottuk a kívánt eredményt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zaniolo, Zorya Luhansk, Konferencia Liga