Vermaelen: Az EL most lesz igazán érdekes

Vermaelen: Az EL most lesz igazán érdekes

Végig a pályán volt az utolsó EL csoportmeccsen Thomas Vermaelen, aki hosszú kihagyás után tért vissza.

A játékost Spalletti a kezdőbe nevezte és végül végig a pályán volt az Astra Giurgiu ellen.

"Továbbjutottunk és most lesz majd igazán érdekes a sorozat, hiszen bármi megtörténhet. Ezentúl nem hibázhatunk."- kezdte Vermaelen.

"Van jónéhány nagy klub, viszont mi is nagyon messzire szeretnénk jutni, vagy akár a végén meg is nyerni a sorozatot, mert a Roma is nagy klub, amelyik képes lehet erre. Mostantól érdekes lesz a sorozat és kíváncsian várjuk, hogy kit kapunk sorsoláskor."

"Jól érzem magam és örülök annak, hogy 90 percet játszhattam. Fizikálisan nem volt gondom. Végre újra a csapattal edzhetek és végre pályára is léphetek."

A játékos teljesítményével kapcsolatban Spalletti is pozitívan nyilatkozott.

"Örülük annak, hogy jókat mondott rólam. Mindig megpróbálok 100%-ot nyújtani és ha boldog vagyok, jól érzem magam, akkor sokkal könnyebb. Jelen pillanatban nagyon jól érzem magam itt és ez ahhoz vezet, hogy egyre jobb leszek."

"A bajnokságban két komoly meccs jön és mindkettő nagyon fontos, mert a közvetlen riválisokról van szó. Meg kell nyernünk ezeket a meccseket. Ahhoz még korai szakaszban vagyunk, hogy döntő fontosságú meccsek legyenek, de azért fontosak. Magabiztosan állunk a meccsekhez, hiszen legutóbb a derbin nyertünk és ha megfelelően koncentrálunk, akkor megnyerhetjük a meccseket."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Vermaelen, Európa Liga, Astra Giurgiu