Veretout elköszönt a szurkolóktól

Veretout elköszönt a szurkolóktól

Miután a múlt héten az Olympique Marseille-hez igazolt, a középpályás búcsúüzenetben köszönt el a Roma szurkolóitól.

Veretout három szezon alatt 131 alkalommal lépett pályára a klub színeiben az olasz fővárosban, és összesen 22 gólt szerzett. Emellett francia válogatott lett, miközben kivette a részét a Roma májusi Európa Konferencia Liga-győzelméből is.

"Jó reggelt Roma-szurkolók!

Eljött az idő, hogy elbúcsúzzak. Három csodálatos szezon után egy új kihívás vár rám. Soha nem fogom elfelejteni az együtt töltött éveket. Messze a legintenzívebbek voltak pályafutásom során."

"Rómában európai trófeát nyertem, és francia válogatott lettem, és mindezt nagyrészt nektek köszönhetem. Szeretném megköszönni a Roma szurkolóinak a hihetetlen támogatást. Róma egy olyan város, amitől kiráz a hideg, a legjobb a futballban."

"Rengeteg győzelemben és vereségben osztoztunk közösen, de biztosak lehettek benne, hogy soha nem csaltalak meg benneteket. Mindig a legjobbamat adtam. Ti pedig segítettetek abban, hogy elérjem a céljaimat."

"Köszönöm a klubnak és a vezetőknek a belém vetett bizalmat, köszönöm a különböző edzőimnek, a csapattársaimnak, a 'harcostársaimnak' és a testvéreimnek."

"Soha nem foglak elfelejteni titeket!"

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Veretout