Tempestilli: A Villarreal nehéz ellenfél

Tempestilli: A Villarreal nehéz ellenfél

Antonio Tempestilli szerint a Villarreal nagyon jó csapat, ezért a Romának mindenképpen óvatosnak kell lennie az Európa Liga kieséses szakaszában.

Az olasz csapatot Antonio Tempestilli képviselte a mai Európa Liga sorsoláson, ahol végül a spanyol Villarrealt kapta a Roma ellenfélül a legjobb 32 között.

A spanyolok tavaly az EL ezen szakaszában a Napolit verték ki a kupából, ezért a Romának mindenképpen oda kell majd figyelnie.

"Mindig csak a következő meccsel szabad foglalkoznunk, ezért jelenleg a ma esti Milan elleni találkozóra összpontosítunk."- mondta Tempestilli a Sky Sport Italia-nak.

"Az edző a lehető legjobban felkészítette a csapatot. Februárban egy nagyon szép tapasztalatokkal rendelkező csapat ellen fogunk játszani, ami nem lesz könnyű, de nekünk is vannak ütőképes lapjaink. A többiek is tartanak tőlünk."

"Egy olyan klubnak, mint a miénk mindig komoly célokat kell kitűznie maga elég és meg kell próbálnia elérni azokat. Mindenki nyerni akar, ezért nem lesz könnyű, de képesek vagyunk jó teljesítményre és megpróbálunk minél messzebb jutni."

"A Villarreal nagyon jó csapat, de nekünk évről évre fejlődnünk kell és egyben javulni is, hogy versenyképesek legyünk. Ennek a csapatnak komoly célokért kell küzdenie."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Európa Liga, Villarreal, Tempestilli