Spalletti: Többet nem hibázhatunk

Spalletti: Többet nem hibázhatunk

A Roma mestere a Lyon elleni meccs előtt elismerte, csapata nem engedhet meg magának több hibát.

A Roma 4:2-re kikapott a Lyontól az első mérkőzésen, ami azt jelenti, hogy legalább 2 gólt kell szereznie, ha tovább szeretne jutni.

"Úgy állunk ehhez a meccshez, hogy tisztában vagyunk az első mérkőzés eredményével és tudjuk, hogy mire van szükségünk a továbbjutáshoz."- jegyezte meg Spalletti a sajtótájékoztatón.

"Láttam, hogy egy csomó dolgot jól csináltunk, olyanokat, amiket nem kell figyelembe vennünk, de jól működött."

"A srácok nagyon érettek, akik megteszik a megfelelő elemzést és aszerint cselekednek majd. Holnap mindenképpen valami pluszra lesz szükségünk, mivel több hibát már nem engedhetünk meg."

"Eléggé hátrányos helyzetben vagyunk, de megfelelő nézőpont kérdése az eredmény, hiszen ha 1:0-ra kaptunk volna ki, akkor is 2 gólt kellene szereznünk a továbbjutáshoz."

"Ami Bruno Peres állapotát illeti, a tesztek negatívak lettek és ma edzeni is tudott. Perottinak még mindig vacakol a jobb hajlító izma, de edzeni ő is tudott, szóval meglátjuk, hogy bevethető lesz-e."

Spalletti úgy véli, az első meccs eredményét figyelembe véve a Romának még így is van 60% esélye.

"A srácokkal már beszéltem az esélyekről és elmondtam nekik, hogy még mindig 60% az esélyünk a továbbjutásra."

"Nagyon érdekes meccs lesz, nekünk az lesz a legfontosabb, hogy gyorsan tudjuk járatni a labdát és megpróbáljunk azonnal gólt szerezni az elején, majd hibára kényszeríteni az ellenfelet."

"Mindkét csapat támadni szokott, mindkét csapatnak remek csatárai vannak. Ahogy mondtam, holnap sajnálat és félelem nélkül kell pályára lépnünk."

"Az igaz, hogy még gólt is kaphatunk, hiszen 3:1-el is mi jutunk tovább. Biztos vagyok benne, hogy meccsben leszünk, mert mély levegőt veszünk és csinálni fogjuk azt, amit tennünk kell."

A Lyon elleni keret:

Alisson, Lobont, Szczesny; Manolas, Emerson, Rudiger, Rui, Fazio, Vermaelen, Peres, Juan Jesus, Gerson, De Rossi, Perotti, Strootman, Paredes, Nainggolan, Salah, El Shaarawy, Totti, Dzeko

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Európa Liga, Lyon