Spalletti: Nehéz ellenfél vár ránk

Spalletti: Nehéz ellenfél vár ránk

A Roma mestere szerint nehéz ellenfél vár a csapatára, azonban a Roma fel fog nőni a feladathoz.

"Kemény ellenfél a Lyon, de mi örömmel állunk az ilyen szintű kihívások elé. Figyelnünk kell, mert olyan időszakban lesznek ezek a meccsek, amikor sok más komoly feladat vár majd ránk. A Lyon tele van erős, technikailag képzett játékossal, ráadásul nagyon gyorsak. Nekünk viszont a Romának kell lennünk."- mondta Spalletti a sorsolást követően.

A 10 évvel ezelőtti meccs optimizmusra adhat okot?

"Mi minden meccshez optimistán állunk. Bárkivel felvesszük a versenyt, mert erős csapatunk van. Az igaz, hogy jobb lett volna más csapatokkal találkozni, de mindig győzelemre kell törekednünk és az is igaz, hogy amikor nálunk gyengébb csapat elen játszottunk, akkor sokszor visszaesett a teljesítményünk."

Fog kérni tanácsot Greniertől?

"Persze, beszélni fogok vele. Miért ne tenném, ha már a itt van és a rendelkezésemre áll. Ismeri a Lyont. A csapat tele van tapasztalt válogatott játékossal. Az elnökük egy látványos játékot játszó csapatot akar építeni és igen ambíciózus, mert új stadiont is építtetett. Volt a csapatnak egy rosszabb időszaka, de újra költött a csapatra és megvásárolt számos tehetséges fiatalt. Mindenük megvan ahhoz, hogy jól szerepeljenek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti, Európa Liga, Lyon