Sabatini: Nainggolant több klub is vinné

Sabatini: Nainggolant több klub is vinné

Walter Sabatini elismerte, Radja Nainggolant több klub is szeretné megszerezni.

A hírek szerint az angol Chelsea is a belga játékos kérői között van, miután jövőre Antonio Conte lesz a kékek edzője, aki szívesen látná új csapatában a sokoldalú középpályást.

"Nem tudom mi az igazság ebből, sosem beszéltem Contéval. Nainggolan egy sokoldalú játékos, a pálya számos területén bevethető és nagyon sok klub szeretné megszerezni őt."- jegyezte meg Sabatini.

"Spalletti alatt új szerepkörben játszik, ami jelenleg átmeneti, de nagyon sokszor játszott már sokkal komolyabb poszton."

Miralem Pjanic is azon Roma játékosok között van, aki iránt több európai élcsapat is érdeklődik.

"Amikor megvettük, egy saját különgépet béreltünk neki és azzal hoztuk Rómába az orvosi vizsgálatra úgy, hogy a menedzserével még meg sem egyeztünk. Én különösen büszke vagyok Miralemre, mert ő igazi top játékos, aki meccseket tud eldönteni. Sokan úgy gondolnak rá, mint a futball kishercege, pedig ha megnézik a statisztikákat, akkor láthatják, hogy legalább annyit fut, mint a védekező középpályások."

"Most 26 éves és a Roma mellette áll. Mostanra teljesen érett játékos vált belőle."

A Románál az utóbbi időben egyre többször volt téma Francesco Totti, aki szeptemberben 40 éves lesz és úgy tűnik, hogy még esze ágában sincs visszavonulni.

"5 évvel ezelőtt is megmondtam, hogy Totti a fény, ami beragyogja a római háztatőket, mert aki itt él, azok tudják, hogy ő itt van mindig. A fény még mindig itt van, nem aludt ki teljesen."

"A Totti ügy nagyon egyszerű kérdés. A csúcson akarod abbahagyni, vagy akkor, amikor már nem bírod tovább?"

"Ő úgy hiszi, hogy még bírja és ez inkább egy kamasz lelkesedése."

"Spalletti a munkáját végzi és amikor úgy gondolta ott volt az ideje, akkor lehetőséget adott Francescónak, ami remek eredményeket hozott. Spalletti tényleg akkor akarja pályára küldeni, amikor erre lehetősége van, nem pedig akkor, amikor a média akarja. Ő kerüli a vitákat, egyszerűen csak a munkáját végzi ebben a helyzetben és azt pedig jól teszi."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Sabatini, Nainggolan, Pjanic, Totti