Renato Sanches a Romában folytatja

Renato Sanches a Romában folytatja

Ahogyan azt várni lehetett, a Roma kölcsönvette Renato Sanchest a PSG-től.

Az AS Roma örömmel jelenti be Renato Sanches szerződtetését a Paris Saint-Germaintől, aki bizonyos feltételek teljesülése mellett most kölcsönbe érkezik.


"Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhattam ehhez a hatalmas klubhoz." - nyilatkozta Renato. "A Roma projektje igazán meggyőzött, és úgy érzem, hogy az itteni játék a megfelelő választás számomra."

"Minden játékos számára nagyon fontos, hogy érezze a szurkolók támogatását. Számomra az első napomon érzett hatás segített megérteni, hogy ezek a szurkolók mennyire szeretik a csapatot, és ez csak arra ösztönözhet, hogy mindent beleadjak az itteni sikerekért."

A 25 éves középpályás tagja volt annak a portugál csapatnak (Rui Patricio mellett), amely 2016-ban európabajnoki címet szerzett, és az Eb-k történetének legfiatalabb kezdőjátékosa, valamint minden idők legfiatalabb gólszerzője lett az egyenes kieséses szakaszban.

Sanches pályafutása során megfordult a Benficánál, a Bayern Münchennél, a Swansea-nál és a Lille-nél is, míg 32 portugál válogatottságot tudhat magáénak, amelyek során háromszor talált a hálóba.

"Renato Sanches egy olyan játékos, akit már régóta követünk" - ismerte el Tiago Pinto.

"Ennek ellenére még mindig fiatal játékos, és kialakult benne az a szokás, hogy minden versenyen sikereket ér el, klub- és nemzetközi szinten egyaránt."

"Renato rendelkezik azokkal a technikai és fizikai adottságokkal, amelyek révén zökkenőmentesen beilleszkedhet a középpályánkba, és még versenyképesebbé teheti azt."

A portugál a 20-as számú mezt fogja viselni.

Üdvözöljük a Románál, Renato!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Renato Sanches