Rasmus Kristensen érkezett

Rasmus Kristensen érkezett

A klub örömmel jelenti be Rasmus Kristensen szerződtetését a Leeds Unitedtől, aki 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött a klubbal.

"Büszke vagyok arra, hogy ennek a nagyszerű klubnak a tagja lehetek - már akkor érzed a történelmet, amikor belépsz ide." - kezdte a játékos a bemutatkozást.

"A Roma elmúlt évekbeli európai sikerei még inkább arra késztettek, hogy ennél a klubnál játsszak. Alig várom, hogy itt elkezdődjenek az itteni mindennapjaim."

A 26 éves dán jobbhátvéd a Midtjyllandban debütált a profik között, majd egy szezonra az Ajaxhoz igazolt. 2018-ban a Salzburghoz igazolt, és három évet töltött Ausztriában, majd tavaly nyáron a Leeds Unitedhez szerződött, végül a Roma onnan szerezte meg kölcsönbe.

"Rasmus egy olyan játékos, akit már régóta figyeltünk, még mielőtt a Leedshez került volna, és most végre lehetőségünk van arra, hogy Rómába hozzuk" - mondta Tiago Pinto, az AS Roma labdarúgásért felelős ügyvezetője.

"Fiatal kora ellenére rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Meggyőződésünk, hogy növelni fogja a védekezési lehetőségeinket, és még erősebbé teszi a csapatunkat."

Üdvözlünk a Románál, Rasmus!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kristensen