Perotti örül a sorsdöntő góljának

Perotti örül a sorsdöntő góljának

Az argentin szélső örül annak, hogy a csapatnak végül sikerült fordítania a SPAL ellen.

A második félidőben először Lorenzo Pellegrini egyenlített, majd Perotti büntetőből növelte a Roma előnyét, a mérkőzést pedig a csereként beállt Henrikh Mkhitaryan zárta le.

"Végig nyugodtak maradtunk, nagyon jól kezeltük a meccset."- mondta Perotti.

"A csütörtöki döntetlen után nem volt könnyű dolgunk, ráadásul a félidőre hátránnyal vonultunk. Az öltözőben mondtuk egymásnak, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy megint megtörténjen az, ami a Wolfsberger ellen."

"Az első félidőben is jól játszottunk, még akkor is, ha gólt nem sikerült szereznünk. A második félidőben sikerült betalálnunk, és végül létfontosságú győzelmet arattunk."

Ezzel a sikerrel tudta a csapat növelni az előnyét a Napolival és a Milannal szemben.

"Ez egy újabb fontos három pont volt. Tudtuk a többi meccs eredményét, de a legfontosabb az volt, hogy a csütörtöki meccs után bizonyítsunk, mert tudtuk, hogy mi nem olyanok vagyunk, mint azon a mérkőzésen."

"Megmutattuk, hogy bátrak vagyunk, és győzni akarunk, és ha folyamatosan így játszunk majd, akkor lesz miről álmodozni."

Fogod iskolában tanítani, hogy miként kell büntetőt elvégezni?

"Még mindig nem tudom, hogy mihez kezdek majd, ha befejezem a labdarúgást, szóval ez is előfordulhat majd. Szeretek gólt szerezni, és segíteni a csapattársaimnak. Nagyon fontos büntető volt, mert akkor még döntetlen volt az eredmény. Szóval elégedett vagyok."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, SPAL, Serie A