Perotti: Beadás akart lenni

Perotti: Beadás akart lenni

Diego Perotti elismerte, nem volt szándékos a gólja, mert beadás akart lenni igazából.

A Plzen elleni mérkőzés 82. percében Diego Perotti fantasztikus gólt szerzett, azonban a játékos elismerte, igazából beadni szerette volna a labdát.

"Az igazság az, hogy beadás akart lenni, de végül a csapat szempontjából jó, hogy bement, mert ezzel a góllal lezártam a meccset. Nekem is jót tett, mert eddig csak büntetőből találtam be."- ismerte el a meccs után Perotti.

A Roma folyamatosan vezette a támadásokat a Plzen ellen. Tisztában vagytok a képességeitekkel?

"Tudjuk, hogy fantasztikus csapatunk van. Bárki, aki csereként áll be jól játszik és ez azt jelenti, hogy nem csak a kezdőnk jó. Mindannyiunknak maximális koncentrációra van szükség ahhoz, hogy 100%-ot nyújtsunk. Ezt a ma esti Romát nehéz megállítani, most is bebizonyítottuk. Minden meccsen ilyen teljesítményt kell nyújtanunk, nem elég erről beszélni. Reméljük, hogy ez a győzelem jó kiindulópont lesz."

A cél az Európa Liga győzelem?

"Természetesen! Az olyan csapatnak, mint a miénk meg kell próbálni mindent megnyerni, ahol elindul. Tudom, hogy mit beszélünk egymás között az öltözőben és mindannyian meg akarjuk nyerni az EL-t, a Serie A-t és az Olasz Kupát is. Szerintem a csapat alkalmas erre, be kell fejezni a szövegelést, el kell kezdeni játszani és nyerni a meccseket. De az biztos, hogy mindent meg akarunk nyerni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Európa Liga, Viktoria Plzen