Peres: Nem könnyű az Európa Liga

Peres: Nem könnyű az Európa Liga

A Roma játékosa szerint könnyűnek tűnik a csoport, azonban nem az.

A fővárosi együttes a cseh Viktoria Plzen ellen lép pályára holnap este az Európa Liga csoportkörének első mérkőzésén.

"Úgy kell játszanunk, mint a Sampdoria elleni meccs második félidejében. Nagyon fontos meccs ez és egyben nehéz is. Olyan szellemben fogok pályára lépni, mint a vasárnapi meccs második félidejében annak érdekében, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát."- nyilatkozta Peres.

"Ez egy elég nehéz csoport, könnyűnek tűnik, de nem az, a pályán teljesen más lesz a helyzet. Jól kell játszani ahhoz, hogy nyerjünk. Szerintem vagyunk annyira jók, hogy megnyerjük ezt a csoportot."

"Ami a hétvégi meccset illeti, Tottival a pályán minden más, ő egy legenda. Ő mindig képes meccset eldönteni, ezért nagyon fontos nekünk, hogy velünk van."

"A Roma erős csapat, ami azt jelenti, hogy ebben az évben is a bajnoki címért kell küzdenünk és ott kell lennünk az élmezőnyben. Az egész csapat tisztában van ezzel és biztosak vagyunk benne, hogy sikerülni fog. Keményen dolgozunk és megpróbálunk a hibáinkon javítani és fejlődni. Tisztában vagyunk a tudásunkal és a Porto elleni kiesés meglepetés volt, de meggyőződésünk, hogy jól fogunk szerepelni és elérjük a céljainkat."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Peres