Pellegrini: Mindig van válasz a nehéz pillanatokban

Pellegrini: Mindig van válasz a nehéz pillanatokban

A Roma csapatkapitánya remek játékkal vette ki a részét a Bodö elleni 4:0-ás sikerből.

"Azt hiszem, sok mindent lehet rólunk mondani, személy szerint úgy gondolom, hogy több dolgon is javíthatunk, de azt nem lehet, hogy amikor reagálnunk kell, és valami extrát kell hoznunk, akkor nem tesszük meg. Megtesszük" - mondta a játékos a Sky Sportnak.

"Nagyon boldog vagyok, bizakodó voltam a meccs előtt. Tudtam, hogy nehéz lesz, de azt is tudtam, hogy jól tudunk játszani."

"Azt hiszem, most az a fontos, hogy nyugodtak maradjunk, és ne siettessük a dolgokat. Az első dolog, amit Mourinho közvetít nekünk, hogy legyünk igényesek önmagunkkal szemben."

Amikor a kapitányi kötelezettségeiről kérdezték, Pellegrini így válaszolt: "Amit minden nap megpróbálok megtenni, az az, hogy átadjam a csapattársaimnak azt, amit én is megélek azzal, hogy ezeket a színeket viselem magamon."

"Azt hiszem, az tetszik a legjobban ebben a csapatban, hogy a fontos pillanatokban sosem hibázik."

A Roma mentalitásáról az európai versenyekben a tavalyi Európa Liga-elődöntőhöz képest: "Ezúttal más a helyzet, talán nagyobb felelősséget érzünk, mert olyan csapat vagyunk, amelynek még fejlődnie kell. Egy új edzővel még mindig folyamatban van a fejlődésünk, de tisztában vagyunk vele, hogy erős csapat vagyunk, és ez arra késztet minket, hogy a lehető legmagasabbra akarjunk törekedni."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Bodö/Glimt, Konferencia Liga