Pellegrini: Küönleges légkör vesz körül bennünket

Pellegrini: Küönleges légkör vesz körül bennünket

A válogatott játékos remek formában futballozva újabb két góllal járult hozzá a Roma magabiztos győzelméhez.

A játékos első gólja igazán parádésra sikeredett, miután Karsdorp keresztpasszát a 16-os vonaláról csavarta be a bal felső sarokba.

"A lényeg, hogy bement, és ezzel sikerült egyenlíteni." - mondta Pellegrini.

"Nem igazán számít, hogyan szereztük a gólt, a lényeg, hogy mi szereztük".

"Csak köszönetet mondhatok az edzőnek azért, amit értem tett. Nagyon sokat segített nekem. Továbbra is ezt kell tennie, hogy továbbra is segítsen mindannyiunknak fejlődni."

"Idén különleges érzés van Trigoria körül. Ez a légkört minél jobban ki kell élvezzük, és keményen dolgoznunk kell tovább, hogy fejlődhessünk. Egy pillanatra sem hagyhatjuk abba, ha egy napon nyerni akarunk valamit."

Pellegrinit arról kérdezték, hogy pontosan mi hozta létre ezt a különleges érzést a klubon belül.

"Egy kicsit mindenből - mondta. "Támadásban és védekezésben is jól összeálltak a dolgok. Ahogy már mondtam, élveznünk kell ezt, és megpróbálni a legtöbbet kihozni a jelenlegi hangulatból."

"A vége felé beszélgettem Villarral a kispadon. Azt mondta nekem: 'Mamma mia, milyen fantasztikus ez a stadion'. Mondtam neki, hogy a stadion a szurkolóinkkal együtt csodálatos - de még mindig csak 50%-on állunk. Reméljük, hogy a dolgok tovább javulnak, és hamarosan több szurkoló lesz a stadionban teljes biztonságban."

"Ha itt nyerünk meccseket, akkor az csak rajtuk múlik. És reméljük, hogy minél több szurkoló lesz velünk együtt a pályán."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, CSZKA Szófia, Konferencia Liga