Pellegrini: Átlendültünk a nehézségeken

Pellegrini: Átlendültünk a nehézségeken

A fiatal játéks úgy véli, csapattársai jól reagáltak a mérkőzésen felmerülő nehézségekre.

A Roma 1:1-et játszott az Ajax ellen az EL-negyeddöntő visszavágóján, ezzel 3:2-es összesítéssel továbbjutott az elődöntőbe.

"Tudtuk, hogy az Ajax nagyon jó csapat, de mi most bebizonyítottuk, hogy a fejlődésünk folyamatos, töretlen. Boldogok vagyunk, de nagyon fontos, hogy most ne szálljunk el, mert még van egy elődöntő. Ez a siker azért nagyon sokat jelent számunkra, és szeretnénk, ha ez motivációt adna a továbbiakra."- jegyezte meg a mérkőzés után Pellegrini.

"Jól kezdtük a mérkőzést, voltak helyzeteink, például nekem is, de sajnos megcsúsztam, és nem sikerült erőt beleadnom a lövésbe már. A csapat tudja, hogy a nehéz helyzetekkel miként kell szembenézni, ezért szeretnék köszönetet mondani a srácoknak, hogy ez sikerült nekik."

"Ha szeretnénk nagy dolgokat elérni, akkor meg kell vernünk a legjobbakat is. Kiélvezzük ezt az estét, de holnaptól már a következő meccsre koncentrálunk."

Dzekonak az a Calafiori adta a gólpasszt, aki Spinazzola sérülése miatt került a kezdőcsapatba.

"Mondtam neki a meccs előtt, hogy nem kell túlbonyolítani a dolgokat, csinálja azt, amit tud, és ahogy tudja, mert ő egy tehetséges srác, és mindössze nyugodtnak kellett maradnia."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Ajax, Európa Liga