Pellegrini aláírt

Pellegrini aláírt

Visszatért a Romához Lorenzo Pellegrini, aki ma aláírta az új szerződését a fővárosi együtteshez.

A 21 éves középpályás a Roma sajátnevelésű játékosa és megjárta az összes korosztályos csapatot, majd két, a Sassuolónál eltöltött év után visszatért a Romához 10 millió euróért.

A válogatott játékos 5 éves szerződést kötött és 2022-ig kötelezte el magát.

"Hihetetlen érzés visszatérni. Amióta a Sassuolóhoz igazoltam ez volt a fő célom és ez a csúcspontja a velük eltöltött 2 évemnek."- mondta a fiatal játékos.

"Szeretnék köszönetet mondani a Romának, köztük Monchinak és a többi igazgatónak, akik mindvégig közeli kapcsolatban voltak velem. Ők megérttették velem, hogy mennyire szeretnék, ha visszatérnék."

A Sassuolo együttesénél eltöltött 2 év alatt Pellegrini összesen 54 alkalommal lépett pályára, az elmúlt szezonban összesen 28-szor a bajnokságban és 6 gólt szerzett, valamint 7 gólpasszt adott. Emellett belekóstolt a nemzetközi futballba is, miután csapata az Európa Ligában szerepelt.

"Mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy sikerült visszahoznunk Lorenzót."- mondta Monchi.

"Az elmúlt két évben nagyon értékes tapasztalattal lett gazdagabb Lorenzo a Sassuolónál és biztosak vagyunk abban, hogy hozzájárul majd a csapat növekedéséhez és fejlődéséhez."

Pellegrini a 7-es mezt viseli majd.

A játékos Rómában született és 10 évesen csatlakozott a Romához. A 2013-15 közötti időszakban meghatározó tagja volt a Primavera együttesének és 2015 márciusában a Genoa ellen az első csapatban is bemutatkozott. Pellegrinivel újra 3 főre növekedett a római születésű játékosok száma.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, átigazolás