Pellegrini: A visszavágón a szurkolóink segítenek majd

Pellegrini: A visszavágón a szurkolóink segítenek majd

Az angliában elért döntetlen azt jelenti, hogy a továbbjutás kérdése Rómában dől majd el jövő csütörtökön.

A Roma az első félidőben Pellegrini révén szerezte meg a vezetést, de a második félidőben a hazaiaknak végül sikerült egyenlíteniük.

"Normális, hogy időnként nehezebben megy a játék egy ilyen jó ellenféllel szemben." - mondta Pellegrini a lefújást követően.

"Nem könnyű itt játszani, de jól csináltuk. Csak egy kicsit tettünk meg abból, amit a visszavágón meg kell tennünk, de a lényeg, hogy ma este jó eredményt sikerült elérnünk."

Igaz, hogy más az intenzitás, amikor angol csapatok ellen lépsz pályára?

"Van benne némi igazság; a Premier League nagyon fizikális bajnokság, a csapatok jók a játék fizikai oldalát illetően, miközben talán egy kicsit kevésbé koncentrálnak a taktikára. De a színvonal a Serie A-ban is javul, és azt hiszem, ennek örülnünk kell."

A gól Nicola Zalewski újabb zseniális passzából született...

"Nicola nagyon jó, és ma tényleg sokat segített nekünk. Tudja, hogy mit kell tennie az egy-egy elleni szituációkban, és a gólnál egy cselt követően az üres térbe tudott passzolni, amivel lehetőséget teremtett nekem a gólszerzésre."

Optimista vagy a visszavágót illetően?

"Mindig optimisták vagyunk - nehéz lesz, de Rómában, a saját stadionunkban és a szurkolóink előtt játszunk. Készen állunk és fel vagyunk tüzelve, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból a következő mérkőzésen ellenük."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Leicester, Konferencia Liga