Paredes: Élni akarok a lehetőséggel

Paredes: Élni akarok a lehetőséggel

A Roma középpályása nagyon várja, hogy pályára lépjen az Astra Giurgiu elleni Európa Liga meccsen.

Az olasz csapat az első győzelmére készül az Európa Liga csoportkörében, azonban Leandro Paredes tisztában van azzal, hogy az elmúlt két évben a West Ham csapatát búcsúztató román csapat nem lesz könnyű ellenfél.

"Bele kell tennünk egy kis rosszindulatot és magabiztosságot kell gyűjtenünk ahhoz, hogy előre tudjunk lépni. Ezekkel együtt tudunk majd jól szerepelni."- nyilatkozta a játékos a sajtótájékoztatón.

"Mindig keményen kell koncentrálni, hiszen nincsenek könnyű meccsek, a csütörtöki sem lesz az, ahol mindenképpen jól kell játszanunk ahhoz, hogy sikert érjünk el."

"A Torino elleni vereség nagy pofon volt, az Astra ellen javítani kell és meg kell szerezni a három pontot."

"Köszönöm Spalletti biztató szavait, megpróbálok mindent, hogy a maximumot nyújtsam és segítsem a csapattársaimat. Egy játékos mindig játszani akar, de nekünk nagyon erős a középpályánk, viszont nagyon sok meccs vár ránk a szezonban, szóval nem fogok lemondani egyetlen lehetőségről sem, hogy játszhassak."

"Nem beszéltünk Bogdannal az Astráról, de ha 100%-ig koncentráltak maradunk és készek leszünk a győzelemre, akkor nem hiszem, hogy baj érhet bennünket. Viszont mindenképpen ki kell adnunk magunkból a maximumot."

"Nehéz meccsre számítok, ahogy eddig mindegyik meccsünk az volt és keményen meg kell majd küzdeni a három pontért. Viszont győzni akarunk, hogy aztán a lehető legjobb formában várjuk a vasárnapi, Inter elleni bajnokit."

"Minden vonatkozásban sokat tudok még tanulni, ezt is teszem minden edzésen és minden meccsen, hogy a Roma aztán jobban szerepelhessen. Rómában lesz a meccs, tehát mennünk kell előre és mindent megtenni a győzelemért."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Paredes, Európa Liga, Astra Giurgiu