Pallotta: Pjanic nem eladó

Pallotta: Pjanic nem eladó

A Roma elnöke cáfolta azokat a pletykákat, miszerint Miralem Pjanic a nyáron távozna a klubtól.

A bosnyák irányító neve több csapatnál is felmerült, köztük a Chelseanél is, azonban Pallotta szerint Pjanic nem megy sehova.

"Nem szeretek újságokat olvasni, de néha sajnos elkerülhetetlen. Egy csomó mindenről írnak, köztük bizonyos eladásokról a Chelsea-nek, de ezek nem így mennek."- kezdte Pallotta.

"Jelen pillanatban nagyon sok olyan játékosunk van, akik kölcsönből fognak visszatérni és köztük olyanok, akiket mindenképpen itt akarunk tartani, mint Ponce, Sadiq és Nura."

"Megpróbálok kevés újságot olvasni, de csak megtörténik néha. Sajnos túl sokat beszélnek mondjuk Pjanic távozását illetően. Viszont kategorikusan kijelenethetem, hogy sem ő nem akar távozni, sem mi nem akarjuk eladni. Viszont így minden pletyka árt a csapatnak és kicsit elegem van ezekből a pletykákból."

"Ha elkövettem valami hibát eddig akkor az az volt, hogy túl sokszor változtattam a kereten és túl sok üzletet kötöttem az átigazolási piacon. Persze Sabatini remek munkát végzett és borzasztóat léptünk előre azóta, hogy megörököltük azt a pénzügyi helyzetet és sikerült kiegyenlíteni a költségvetést."

"A következő átigazolási időszakban csak kisebb korrekciókat végzünk majd és beépítünk pár fiatal kölcsönadott játékost."

Amióta Spalletti átvette a csapat irányítását, a Roma szárnyalni kezdett és magabiztosan tartja a harmadik helyet.

"Én már korábban meg akartam lépni ezt a váltást mert láttuk, hogy a problémák sokkal inkább mentálisak, mint fizikálisak. Látom, hogy a srácok jól végzik a dolgukat és az edzéseken is sokkal jobbak és már élvezik a játékot Spallettinek köszönhetően."

"A derbi? Az elmúlt hónapoknak köszönhetően teljesen nyugodt voltam, persze a futballban bármi megtörténhet. A meccs alatt kicsit ideges voltam, sokat mozogtam végig. Szczesnynek volt pár szép védése, majd Florenzi és Perotti eldöntötték a meccset. Erős a csapatunk, de ezt tudtuk is, csak egyszerűen olyanra volt szükségünk, aki képes vezetni a csapatot."

"Örülök Dzeko góljának és jó, hogy pont ott volt a kipattanónál a maga adottságaival, mert talán egy kisebb játékos nem is érte volna el a labdát. Könnyűnek nézett ki, pedig nem volt az. Elégedett vagyok a csapattal."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pallotta, Pjanic