Nainggolan: Rajtunk múlik, hogy bebizonyítsuk, csak kisiklás volt az Atalanta elleni vereség

Nainggolan: Rajtunk múlik, hogy bebizonyítsuk, csak kisiklás volt az Atalanta elleni vereség

A belga középpályás a Viktoria Plzen elleni meccs előtti sajtótájékoztatón beszélt többek között a hétvégi meccsről is.

Hogy tudjátok feledtetni a hétvégi vereséget?

"Azt kell tennünk, amit a Torino elleni vereség után tettünk, akkor nagyon jó választ adtunk. Nagyon fontos, hogy sokkal következetesebbek legyünk. Most az Európa Ligára koncentrálunk, de utána újra a bajnokságé lesz a főszerep."

Te az egyik legkeresettebb játékos vagy most, miközben úgy tűnik, hogy akadt egy kis probléma közted és a szövetségi kapitány között.

"Azt mondta úgy érzi, hogy nem teljesítek jól, ezért döntött úgy. Ahogy várható volt, emiatt kicsit csalódott is vagyok. A válogatott mindig a celjaim között van. A Romában keményen dolgozom és sikerült is a fizikai állapotomon sokat javítani, de az edző döntését el kell fogadni. Remélem, hogy legközelebb újra meghívót kapok, de az majd a teljesítményemtől függ."

Folynak tárgyalások a szerződéshosszabbításoddal kapcsolatban?

"Nagyon jó a kapcsolatom a klubbal. Nyáron beszéltünk, akkor úgy döntöttem, hogy maradok és örülök, hogy így döntöttem. Maradni akarok, különben már előzőleg másképpen döntöttem volna és a következő 4 hónapban semmi nem fog változni. Én teljesen nyugodt vagyok, ahogy a klub is."

A bergámói kihagyás a csapat éretté válásának a része?

"Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk. Az első félidőben sok helyzetünk volt, ahogy az Empoli elken is, de ha nem szerzel gólt, akkor nem fogod megnyerni a meccset. Az 1:0-ás vezetés most kevés volt. Az Atalanta nagyon jó formában van, mi pedig nem a szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk. Most csak rajtunk múlik, hogy bebizonyítsuk, csak egy apró kisiklás volt és nem lesz több ilyen eredmény."

Szeretnéd tisztázni, hogy mi történt Marco Domenichinivel miután lecseréltek az Atalanta ellen? Taktikai tévedés történt?

"Taktikailag nem volt azzal gond, ahol játszottam. Nekem az nem tetszett, amit teljes sztorit írtak utána róla és ami teljesen az ellentétje volt a tényeknek. Ami történt csak ránk vonatkozik. Sokszor az emberek túl gyorsan akar ak írni valamit, ami végül teljesen rossz lesz."

Három éve vagy a csapattal. Mi a véleményed, mi kell ahhoz, hogy igazán nagycsapattá váljatok?

"A szurkolóink egyértelműen nagyon hiányoznak. Nápolyban alig hallasz valamit a szurkolóktól, nekünk viszont nem áll mögöttünk ez a fajta támogatás, amikor nem megy a játék. Nagyon bántanak azok a pontok, amiket elvesztettünk, mert sokkal többet is elérhettünk volna, ezért be kell fejezni ezeket a gyenge teljesítményeket.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Európa Liga, Viktoria Plzen