Nainggolan: Bizonyítottunk

Nainggolan: Bizonyítottunk

A belga középpályás szerint a Roma a kiesés ellenére bebizonyította, hogy erős csapat.

A 4:2-es első meccset követően a Roma 2:1-re nyert a Lyon ellen és ezzel összesítésben 5:4-re alulmaradt a francia együttessel szemben.

"Volt esélyünk a 3:1-re, megpróbáltunk és kiadtunk magunkból mindent. Gólt kellett volna szereznünk a sok lehetőségünkből."- mondta Nainggolan a Sky Sport Italia-nak.

"Végül az idegenbeli 4 gól döntött sajnos. Az elején nagyon jól kezdtünk, megmutattuk, hogy nyerni akarunk és tovább akarunk jutni."

"Szerintem kijelenthető, hogy a Roma megmutatta, erős csapat és mindössze egy gólra voltunk a továbbjutástól."

Az ultrák bojkottja ellenére a Curva Sud most először megtelt és összesen 43.019 szurkoló volt jelen a stadionban.

"Természetesen éreztük a szurkolók jelenlétét, de egy kivételével az összes hazai meccsünket megnyertük, így az nem lehet kifogás."

"A Porto ellen is jól játszottunk az első meccsen és 10 emberrel is tartottuk a döntetlent. Azt hiszem ennél sokkal jobban kellene kontrollálnunk a meccset, de most nagyon nehéz az eredményről beszélni, mert nagyon sajnáljuk a történteket. Megvolt az esélyünk a továbbjutásra, ezért nagyon bántó a dolog."

"Szerintem pszichológiai szempontból nagyon jól sikerült az este, mert rögtön ahogy hátrányba kerültünk sikerült felállnunk és egyenlítettünk, mentünk előre a továbbjutást érő gólért és a Lyonnak csak néhány kontrája maradt."

"Szerettünk volna továbbjutni az Európa Ligában, de nem ragadhatunk le a múltban. Magunkhoz kell vennünk ebből a meccsből a jót és menni tovább előre."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Európa Liga, Lyon