Mourinho: Voltak pozitívumok a meccsen

Mourinho: Voltak pozitívumok a meccsen

A Roma magabiztos játékkal 3:0-ra nyert a vendég Luhanks otthonában.

"Tetszik az eredmény, ami végül is a legjobban számít" - mondta Mourinho a Sky Sport Italiának, aki még mindig láthatóan dühös volt a Derbi della Capitale miatt.

"Néhány nappal ezelőtt domináltunk egy olyan csapat ellen, amelyet úgy állítottak be, hogy esélytelenek velünk szemben, mégis kikaptunk. Ma este nyertünk, és ez a legfontosabb."

"Még öt-hat pontra van szükségünk ahhoz, hogy bebiztosítsuk a továbbjutásunkat. Sok játékosunk pihenhetett, nem volt újabb sérülésünk, szóval ez mind pozitívum."

Mourinho meglepő döntéseket hozott a középpályán, Ebrima Darboe-t például a kezdőcsapatba jelölte, aki egy remek gólpasszt adott Stephan El Shaarawynak, de emellett számos szép megmozdulása volt a mérkőzésen.

"Darboe nagyon jól játszott. Egyensúlyt adott a csapatnak, és jó volt a labdabirtoklásban. Tetszettek a védekező mozdulatai is. Szerettem volna Amadou Diawarának is játéklehetőséget adni a második félidőben."

"Chris Smalling jól kommunikált a védelemmel, szóval ez pozitívum a góljával együtt."

A Roma a hétvégén az Empolival csap össze a Serie A-ban.

"Mindig fontos, hogy egy vereség után visszatérjünk a győztes útra. Az Empolinak kilenc pontja van, nehéz ellenük játszani, és a srácok későn érkeznek majd vissza Rómába. Azzal hozzák meg az áldozatot, hogy Trigoriában maradnak éjszakára és reggel edzenek, aztán hazamehetnek egy kicsit."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Zorya Luhansk, Konferencia Liga