Mourinho: Van időnk javítani

Mourinho: Van időnk javítani

Meglepetésre a Roma 2:1-re kikapott a bolgár Ludogorec otthonában az Európa-liga csoportkörének első fordulójában.

"Nem akarom azt mondani, hogy fantasztikus meccset játszottunk, mert ez nem igaz, de az elején úgy tűnt, ez több mint elég ahhoz, hogy elkerüljük a vereséget." - mondta Mourinho a Sky Sport Italiának.

"Megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. Aztán a góljuk után az utolsó 15 perc nehézzé vált. Erős volt a reakció, megszereztük az egyenlítő gólt, aztán újra betaláltak. Úgy érzem, hogy jelenleg minden rossz irányba megy."

A csoport másik meccsén a Real Betis 2-0-s győzelmet aratott idegenben a HJK Helsinki ellen.

"Szerencsére ez a csoportkör és nem a kieséses szakasz, van még öt meccsünk ezután, hogy javítsunk. Az első győzelem mindig jó helyzetbe hoz, de ehelyett most nyomás van rajtunk."

"Jövő héten mindenképpen be kell gyűjtenünk a három pontot hazai pályán."

A csoportgyőztesek egyenes ágon jutnak tovább a 16 közé, míg a második helyezettek a Bajnokok Ligájából kieső csapatokkal egy extra rájátszási fordulóba kerülnek.

"Nem szeretek a védőkről beszélni, mert az egész csapatnak megfelelően kell védekeznie. A második gól annak a következménye volt, hogy a csapat nem elégedett meg a döntetlennel, hanem a győzelemért hajtott. Az igazság az, hogy a döntetlenből vereség lett."

 

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Ludogorec Razgrad, Európa liga