Mourinho: Túl sok csapás ér bennünket

Mourinho: Túl sok csapás ér bennünket

Eltiltások, sérülések és a koronavítus sújtja a csapatot a CSZKA Szófia elleni mérkőzés előtt.

A Roma a Konferencia Liga utolsó csoportmérkőzésére készül, és mindenképpen győzelemre van szüksége ahhoz, amennyiben elsőként szeretné zárni a csoportkört. Ehhez persze az is kell, hogy a norvég együttes ne nyerjen ukrán ellenfelével szemben.

"Holnap oda kell mennünk és nyernünk kell." - mondta Mourinho.

"Amennyiben a norvég csapat nyer, akkor másodikok leszünk, és februárban megyünk a rájátszásba."

"Ami nem történhet meg, hogy ha a Bodo nem nyer, akkor mi sem nyerünk."

Nehéz időszakon megy keresztül a csapat, hiszen több kulcsjátékosa is kiesett, és egymás utáni vereségekből érkezik a holnapi meccshez.

"Tudunk a nehézségeinkről. A sok sérülésről tudjuk, hogy ebben a pillanatban felér egy katasztrófával minden egyes játékos elvesztése. Néhány játékost kénytelenek vagyunk kényszerből pihentetni is, már most elmondhatom, hogy Rui Patricio, Chris Smalling és Henrikh Mkhitaryan nem tart velünk."

"Ettől függetlenül a lehető legjobb csapattal állunk majd ki, hogy megnyerjük a meccset. Tudtunk a nehézségekről, de a COVID, a sérülések és az eltiltások együttesen túl sok, különösen, ha egy olyan csapat ellen játszol, mint az Inter. Abban a szituációban nem csak erősebbek voltak nálunk, hanem sokkal erősebbek voltak nálunk."

Mourinho azonban szeretne valamit visszaadni a mérkőzésre elutazó szurkolóknak, akik továbbra is támogatják a csapatot a nehéz pillanatokban.

"Szeretnénk valami mást adni a szurkolóknak, mint az elért eredményeinket. Egy dolog nagyon nyilvánvaló: a szurkolók valódiak. Nem érdekli őket, hogy nyerünk-e, vagy sem."

"Azt mondanám, hogy könnyebb egy olyan csapatnak szurkolni, amely mindig nyer, nehezebb bebizonyítani, hogy ez a szíved csapata, amikor az eredmények nem a legjobbak."

"De az elejétől fogva tudtuk, hogy mire számíthatunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, CSZKA Szófia, Konferencia Liga