Mourinho: Nekünk nincs Haalandunk

Mourinho: Nekünk nincs Haalandunk

Hiába voltam meg a lehetőségei a Romának a gólszerzésre, végül vereséggel távozott Hollandiából.

Ráadásul a Roma elvesztette az Abraham-Dybala kettőst is, akiket sérülés miatt kellett lecserélnie a portugál trénernek.

Amikor Dybala és Abraham sérülésének mértékéről kérdezték, Mourinho azt válaszolta: "Nem tudom, nem volt időm a meccs alatt kérdezősködni, és a meccs után sem beszéltem az orvosi csapattal vagy az orvosi stábbal."

Ami Pellegrini lecserélését illeti, Mourinho hozzátette: "Az én döntésem volt, és semmi köze nem volt a büntetőhöz. Ha egy játékos kihagy egy büntetőt, az olyan, mintha az egész csapat hagyta volna ki. Ez soha nem probléma."

"Sajnos nekünk nincs egy Haalandunk. Ilyenek vagyunk, mindig a legjobbunkat próbáljuk nyújtani." - folytatta Mourinho, aki a Roma támadósorában lévő problémáiról beszélt.

"A srácok méltósággal és erővel vetették bele magukat a játékba, megvolt az esélyünk, hogy jó eredménnyel térjünk haza , de ez nem jött össze, és kikaptunk."

A Roma vasárnap este a Stadio Olimpicóban fogadja az Udinese együttesét, jövő héten pedig a negyeddöntő visszavágóján ismét a Feyenoorddal találkozik.

"Küzdünk, nehéz meccsünk lesz vasárnap, aztán csütörtökön megint, nincs annyi játékosunk, akit rotálhatnánk." - érvelt Mourinho.

"Valószínűleg elveszítjük Dybalát és Abrahamot a következő két meccsre."

"Szombaton lezárhattuk volna a Torino elleni meccset, de nem tettük meg. Nem vagyunk egy olyan csapat, amely sok gólt lő. Ha visszaemlékeztek a Salzburg elleni meccsre, sok lehetőségünk volt, de a végén betaláltak. Ez a problémánk, nincs sok támadó játékosunk."

Végül a Sky Sport Italia arról kérdezte Mourinhót, hogy szerinte a Roma a bejuthat-e az Európa Liga elődöntőjébe a jövő héten.

"Optimista vagyok, de aggódom is a vasárnap előtt. Kevesebb lehetőségünk lesz, még akkor is, ha minden játékosunk fontos. Mindig a legjobbunkat adjuk, úgy érezzük, hogy ez nem egy megérdemelt eredmény. Sajnos vasárnap nem a Feyenoorddal, hanem az Udinese ellen játszunk, így most arra a meccsre kell koncentrálnunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Feyenoord, Európa liga