Mourinho: Bízom a játékosaimban

Mourinho: Bízom a játékosaimban

A vereség ellenére bízik a játékosaiban Jose Mourinho.

Mit csinálhatott volna másképp a csapat a második félidőben?

"A két nagyon elkerülhető gólt kaptunk... az egyiket egy olyan szituációból kaptuk, ami nem is volt helyzet. És ezek mindig értékes gólok - mi magunk is sok ilyet lőttünk -, de ezek olyanok, amiket örömmel rúgunk, és dühösek vagyunk, ha kapunk. Hiányzott a koncentráció."

"Az első gól eközben egyszerűen nevetséges volt. De ami igazán aggaszt, az Gianluca Mancini sérülése, ami rögtön aggasztónak tűnt - az a fajta sérülés, amit a műanyag pályán való játéktól szerez az ember."

"Ma este 2-1-re kikaptunk, de még hátravan a visszavágó. Egy olyan visszavágó, amely a Stadio Olimpicóban lesz, a szurkolóink előtt. Szóval nem okoz gondot, ha azt mondom, hogy még mindig úgy érzem, mi vagyunk az elődöntő esélyesei."

Tehát bízik a csapatban a visszavágó előtt...

"Természetesen. Teljes bizalom van a játékosaimban, bizalom a stadion légkörében, bizalom a szurkolóink támogatásában. Nyilvánvalóan egy kemény csapat ellen fogunk játszani."

"És bízom a jó játékvezetőben, a jó asszisztensekben is. Mert amikor legutóbb Rómában játszottunk ellenük, volt két egyértelmű büntető a javunkra, amit a játékvezető aznap este nem látott. És ma is, az első félidőben volt két olyan momentum, amit lesnek ítéltek, a második félidőben pedig egy olyan, ahol bedobást adtak. Ez jól összefoglalja a bíráskodás színvonalát."

Mi a helyzet Lorenzo Pellegrinivel - aki karrierje során még soha nem szerzett 12 gólt egy szezonban?

"Neki még több gólt kellene szereznie. Az ő minőségével még több gólt kellene szereznie."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mourinho, Bodö/Glimt, Konferencia Liga