Monchi: Szélsőt szeretnénk igazolni

Monchi: Szélsőt szeretnénk igazolni

A Roma sportigazgatója elismerte, a klub szélsőt szeretne igazolni.

Az utóbbi időben legtöbbször a Leicester algériai játékosa, Riyad Mahrez neve került szóba a Romával a sajtóban, a koub sportigazgatója pedig elismerte, hogy érdeklődnek iránta, de hozzátette, vannak más lehetőségeik is.

"Nem szeretek mindig csak egy célon dolgozni, sokkal inkább több lehetőséget is figyelembe veszek, így logikus. Az egyik ilyen Mahrez, akiről a média is tud, de vannak más lehetőségek, akikről nem tudnak."- jegyezte meg Monchi.

"Két ajánlatot tettünk a Leicesternek, amiből a második szerintünk már megfelelő volt. Ezt követően mi lezártuk a tárgyalásokat és elkezdtünk más lehetőségek után nézni."

"Hogy mennyi az esély a megegyezésre? Nem tudom, ezeket nem lehet mérni. Mahrez egy lehetőség, igen, de nem az egyetlen, és a második ajánlatunk után készek vagyunk más lehetőségek után nézni."

A Roma védője, Kosztasz Manolasz is folyamatosan pletyka tárgya, mert nem tudni, hogy marad-e, vagy távozik.

"Jelen pillanatban Manolasz a Roma játékosa és szerintem még egy ideig az is lesz. Amíg tart a szerződése, mi örülünk, hogy velünk van."

"A fő prioritás most az, hogy találjunk egy jobb szélső játékost. Ha ez megvan, akkor még kehet, hogy körülnézünk és meglátjuk, hogy megfelelő-e az a védelem, ami jelenleg a Romának van."

"Ami a szélsőt illeti, még van 20-25 napunk, hogy megtaláljuk, azt követően meglátjuk, hogy akarunk-e mást keresni. Eddig jókat igazoltunk és én elégedett vagyok az üzletekkel, amiket kötöttünk."

Monchi volt az, aki bemutatta Hector Morenót is, a Roma első igazolását.

"Ő volt az első igazolásom a Roma számára, de ami még fontosabb, hogy egy nagyon fontos hozzáadott érték a csapathoz. Már a Sevillánál is figyeltem és reméltem, hogy egyszer lesz lehetőségem leigazolni a csapatomhoz. Olyan belső védőt kerestünk, aki rendelkezik európai tapasztalattal, Hector pedig játszott a holland és a spanyol bajnokságban is. Olyan játékos, aki képes kihozni a labdát és a karaktere remekül illik abba, amit Eusebio Di Francesco a csapattal játszatni akar."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Monchi