Monchi: Nincs meglepetés, a Romához igazolok

Monchi: Nincs meglepetés, a Romához igazolok

A Sevilla volt sportigazgatója megerősítette, hogy a Romához igazol.

"A munka nagy része már elvégezve, csak az utómunkálatok maradtak hátra, viszont a sürgető kérdésekkel végeztem. Plusz előkészítettem az elköszönésem, ami nem volt könnyű."- mondta a 48 éves szakember az AS-nek.

"A munkámat továbbra is úgy végzem, mintha örökre itt maradnék és arra várok, hogy közöljék, vége."

"Hogy a Romához megyek? Még nem végleges, de ez a legközelebbi lehetőség. Ha minden a legnagyobb rendben zajlik és nem történik meglepetés, akkor a Romához igazolok, de addig nem mondom véglegesre, amíg alá nem írtam a szerződést."

"Spanyol csapatoktól egy teremtett lélek nem keresett. Volt pár közvetítő, aki megkeresett, de úgy voltam vele, ha ezek komoly klubok, akkor megkereshetnek közvetlenül is. Az is igaz, én mondtam, hogy nem dolgoznék más spanyol együttesnél a Sevilla után és talán ezért sem kerestek."

"Szerintem minden Sevilla szurkoló megértette, hogy levegőváltoztatásra van szükségem 29 év után. Folytatnom kell a munkát, csak máshol."

"Nagyon profi volt a kapcsolatom a Sevillával és ez volt a sikerek motorja. A vereségek utáni keserűség szinte egyenértékű volt a sikerek utáni elégedettséggel és nem voltam képes különválasztani a sportigazgatói posztot a szurkolói énemtől."

"Próbáltam magam meggyőzni, hogy maradjak, de egyszer csak eljött az az idő, amikor már nem ment. A jövőben figyelni fogok arra, hogy ne kössem magam oda ennyire más klubhoz érzelmileg, mint tettem itt."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi