Monchi: Nem gyengítünk a kereten

Monchi: Nem gyengítünk a kereten

Váratlan sajtótájékoztatót tartott a Roma sportigazgatója, aki kijelentette, a klub nem szándékozik gyengíteni a keretén.

A spanyol szakember Eusebio Di Francesco sajtótájékoztatója előtt olvasott fel egy nyilatkozatot, amivel az utóbbi napok pletykáira szeretett volna válaszolni.

"Arra kényszerültünk, hogy bizonyos dolgokat tisztázzunk. Az utóbbi napokban rengetegszer írták le az újságok, hogy a Roma leépíti a keretét. Még olyat is olvastam, hogy a játékosok tudta nélkül adjuk el őket."- kezdte Monchi.

"Ezek a hírek nagyon messze vannak a reális helyzettől. A klubot nem hibáztathatjuk azért, mert erős játékosok alkotják a keretet, akik iránt több európai élcsapat is érdeklődik."

"Amennyiben konkrét ajánlatok érkeznek, az én feladatom az, hogy ezeket kiértékeljem, ahogy az én ajánlataimat is más klubok sportigazgatói értékelik. Mi nem alszunk. Rengeteg hívást kaptam."

"A Sevillában is ez volt a feladatom, ahol nagyon szép eredményeket értem el. Szeretném tisztázni a dolgokat egyszer, s mindenkorra. A Roma nem járja a világot és várja az ajánlatokat, sőt. A mi célunk az, hogy ne gyengítsük meg a keretünket. A szurkolóknak is elmondom, a mi célunk az, hogy megerősítsük a csapatot."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi