Monchi: Hamarosan nyilvános lesz a döntésem

Monchi: Hamarosan nyilvános lesz a döntésem

A Sevillától távozó sportigazgató elárulta, hamarosan nyilvános lesz a döntése, hogy melyik csapathoz igazol.

A spanyol szakember a múlt héten jelentette be, hogy hosszú idő után elhagyja a Sevillát és más csapatnál próbál szerencsét, azonban az új klub neve a mai napig nem került nyilvánosságra.

"Nem megyek másik spanyol csapathoz."- ismerte el az El Larguero rádiónak Monchi.

"Azért nem tudom ezt megcsinálni, mert ízig vérig sevillai vagyok és nem tudnék másik spanyol együttesnél dolgozni, emiatt csak külföldi klub jöhet szóba."

"A Roma? Tőlük van a legkonkrétabb ajánlatom, az biztos. Azonban még nincs megállapodás. Még egy kicsit értékelnem kell, de most rám várnak."

"Nagyon tetszik a Roma projektje és szerintem hamarosan megszületik a végleges döntésem. Nagyon közel vagyunk hozzá."

"Már voltam Rómában, nyilvánvalóan mint látogató és sok-sok évvel ezelőtt. Csodálatos város, kicsit hiányzik... Legutoljára, amikor Rómában voltam, akkor 6 gólt kaptunk tőlük."

Amikor Monchit megkérdezték arról, hogy mit szólna ahhoz, ha Francesco Totti további egy évet még futballozna, akkor inkább nem válaszolt, csak mosolygott.

"A tárgyalásokat illetően abszolút autonómiám van, a Real Madrid féle filozófia például egyáltalán nem áll hozzám közel. Dani Alvest 600.000 euróért vettük és 35-36 millió euróért adtuk el végül. Ő volt az én tökéletes vételem."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi, átigazolás