Monchi: Alisson akkor távozik, ha...

Monchi: Alisson akkor távozik, ha...

A Roma sportigazgatója semmi esélyét nem látja annak, hogy Alisson Becker távozna a nyáron.

A brazil kapus remek szezont futott a Romával, ennek következtében az utóbbi időben rengeteg pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy a nyáron távozik az olasz együttestől.

"Nagyon szépen köszönöm ezt az elismerést."- kezdte Monchi azt követően, hogy megkapta a legjobb sportigazgatónak járó díjat.

"Számomra különleges ez a nap, és ez az első díjam, mióta a Romához érkeztem. Ez egyben az eddigi munkám elismerése."

"Elégedettek vagyunk azzal, amit eddig elértünk, de ahogy az edző is mondta, még nagyon sok a tennivalónk. A klubnak és a szurkolóknak is még többet kell majd tenniük ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Ez kell hogy legyen a motivációnk, a munka, mert akkor tudjuk megadni azt a szurkolóknak, amire vágynak."

"Dzeko? Maradni fog, és bízom abban, hogy az ideihez hasonló szezonja lesz a következő is. Mindannyian azt akarjuk, hogy maradjon."

"Alisson? Amennyiben távozik, az csak annak lesz köszönhető, hogy én visszatérek a pályára. Ez az egyetlen esélye annak, hogy távozzon, de nem vagyok benne biztos, hogy én készen állok újra a játékra..."

"Florenzi és Di Francesco? Megegyeztünk már a megbeszélések időpontjaiban. Ami Di Francescót illeti annyit mondhatok, hogy nagyon jól tudja mit gondolok róla."

"Igazán szerencsés vagyok, hogy egy éve vele dolgozhatok, és boldog vagyok, hogy nagyon közel áll hozzám. Azt hiszem még nagyon sok közös munka vár ránk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi