Monchi: A jövőm? Hiba lenne erről nyíltan beszélni

Monchi: A jövőm? Hiba lenne erről nyíltan beszélni

A Sevilla sportigazgatójának neve az utóbbi időben többször felmerült az AS Romával kapcsolatban és nem kizárt, hogy hamarosan csatlakozik az olasz együtteshez.

Monchi, a Sevilla sportigazgatója tegnap sajtótájékoztató keretében mutatta be a spanyol csapat legújabb szerzeményét, Clement Lenglet-t, ahol többek között a jövőjéről is mondott pár szót.

"Hogy távozom-e a Sevillától? Hiba lenne erről a nyilvánosság előtt beszélni, ez egy olyan probléma, amivel belsőleg kell foglalkozni. Mindenkit szeretek itt a klubnál és addig folytatom a munkám, ameddig szükség van rám."- válaszolta a jövőjét firtató kérdésekre Monchi.

Eközben a klub elnöke, José Luis Gallegos is említést tett az ügyről.

"A sportigazgató továbbra is dolgozik, ahogy szokott és ez egy személyes ügy kettőnk között. Folytatni fogjuk az egyeztetéseket."

Közben az egyik andalúziai napilap megszellőztette, hogy Monchi már értesítette a sevillai klubot arról a szándékáról, hogy elhagyja a csapatot és a Romához igazol, ahol hasonló posztot fog betölteni.

Az El Correo de Andalucía úgy tudja, hogy Ramón Rodríguez Verdejom ismertebb nevén Monchi már értesítette a klub elnökét, hogy az elhatározása és döntése szilárd és amint befejeződik a januári átigazolási időszak, szeretne távozni.

Amennyiben szükséges, a Roma hajlandó lenne kifizetné érte az 5 milliós lelépési díjat.

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Monchi, átigazolás