Még nem lefutott Defrel átigazolási ügye

Még nem lefutott Defrel átigazolási ügye

A francia játékos menedzsere elismerte, hogy igaz a januári egyeztetések végül megrekedtek, de nem kizárt, hogy még később lehet valami az üzletből.

Gregoire Defrel iránt a Roma komolyan érdeklődött januárban és úgy tűnt, hogy a támadó még télen csapatot vált, azonban végül semmi nem lett az átigazolásból és Defrel maradt a Sassuolónál.

Giampiero Pocetta a Romanews-nak elismerte, hogy a játékos iránt valóban érdeklődött a Roma, azonban azt is hozzátette, nehéz lenne a téli ajánlatot újra feléleszteni, viszont ha a Roma továbbra is fenntartja érdeklődését, akkor a játékos távozhat a Sassuolo együttesétől.

"A tárgyalások megakadtak a Romával, az átigazolási piac pillanatok alatt befejeződött, de a jövőben még akármi megtörténhet."- magyarázta a játékos menedzsere.

"Amikor a megegyezés nem születik meg elsőre, akkor azt nehéz újraéleszteni. Lehet tárgyalni Defrelért, azonban most még túl korai a jövőről beszélni."

"Kétségtelen, hogy a srác nagyon tehetséges és szeretné a tudását máshol is kipróbálni de úgy, hogy a Sassuolo csapatától semmit nem akar elvenni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Defrel, átigazolás