Manolasz és Pellegrini elköszöntek a Romától

Manolasz és Pellegrini elköszöntek a Romától

A napokban távozó két játékos egy utolsó üzenetben köszönt el a klubtól, a szurkolóktól, és a csapattársaktól.

Manolasz a Napolihoz, Luca Pellegrini pedig a Juventushoz igazolt a hétvégén.

A görög védő 5 évet töltött el a Romában, és leginkább a Barcelona ellen a 2017-18-as BL-szezon negyeddöntőjében a Barcelona ellen szerzett fejesgóljával írta be magát a klub történelmébe.

"Szeretnék köszönetet mondani az edzőknek, a csapattársaknak, és az összes szurkolónak, akik végig támogattak, és bátorítottak. Öt csodálatos évet töltöttem el itt, és teljes odaadással mindig a maximumot nyújtottam ezért a csapatért. Köszönöm, és viszlát Roma!"- írta Manolasz az Instagram oldalán.

 

Pellegrini, aki a klub sajátnevelésű játékosa volt, szintén elköszönt a klubtól.

"Köszönöm az együtt eltöltött éveket, Roma! Azt az utat, amit az ifjúsági csapatokon keresztül a felnőtt együttesig bejártam, számos csodálatos emlék, és trófea kövezte. Az évek során rengeteg emberrel találkoztam, és mindenkitől tanultam valamit: az edzőktől, a csapattársaimtól, a szertárostól, az orvosoktól és a fizikoterapeutáktól. Mindenkinek köszönöm."- jegyezte meg Pellegrini.

"Nélkülük ma nem lennék az a Luca, aki vagyok. 8 évvel ezelőtt gyerekként érkeztem, és most egy sokkal érettebb emberként távozom. Szívből köszönöm a szurkolók támogatását, akik a kisebb és nagyobb csalódásoknál is támogattak."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Manolasz, Luca Pellegrini