Ljajic és Falque a Torino csapatához igazolt

Ljajic és Falque a Torino csapatához igazolt

A Torino hivatalos közleményben jelentette be, hogy leigazolta Adem Ljajicot és Iago Falquet a Romától.

Mindkét játékos sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton hétfő reggel, majd este aláírták szerződésüket az új csapatukkal.

A szerb játékost végleg megvette a Torino, míg Falque egyelőre csak kölcsönbe távozott, azonban a szezon végén a Torinónak opciós joga lesz végleg megvenni a spanyol játékost.

"Miután egyeztettünk az edzőnkkel, Szinisa Mihajloviccsal, időt és energiát nem kímélve megszereztük Ljajicot a Romától. Ő volt az elsőszámú célpontunk, ezért nagyon örülünk annak, hogy sikerült megszereznünk."- mondta a Torino elnöke, Urbano Cairo.

Az edző és a játékos is szerb, ezért Ljajic nagyon várja, hogy együtt dolgozhasson Mihajloviccsal.

"Nagyon szépen köszönöm Cairo elnök úrnak és Gianluca Petrachi sportigazgatónak, hogy mindent megtettek, hogy ide szerződhessek. Annak is nagyon örülök, hogy végre találkozhatok azzal az edzővel, aki már amúgy is nagyon fontos szerepet játszott eddigi pályafutásomban."

Iago Falque, aki év végéig kölcsönben szerepel majd a Torinóban, szintén kiadott egy rövid közleményt.

"Mindenkinek köszönöm a Torinónál, hogy itt lehetek. Nagyon örülök, nagyon várom már az új kihívást, készen állok, hogy a csapat és az edző rendelkezésére álljak és remélem, hogy minél több lehetőséget kapok majd. Az elmúlt években mint ellenfél nagyra értékeltem a Torino szurkolóinak szenvedélyes szurkolását és most végre előttük játszhatok majd, ami a legjobb dolog. Ez teljesen felvillanyoz és lelkesedéssel tölt el."- mondta a spanyol játékos.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Falque, Ljajic