Kluivert: Én nagyon hiszek ebben a csapatban

Kluivert: Én nagyon hiszek ebben a csapatban

Holnap este a Ghelamco Arenában lép pályára a Roma a Gent elleni Európa Liga mérkőzésen.

Mit gondolsz, a tervek szerint halad a fejlődésed?

"Ahogy már mondtam, elégedett vagyok a döntésemmel, hogy a Romához igazoltam. Azért jöttem ide, hogy játsszak, és minden egyes napon tanulok a tapasztaltabb játékosoktól. Egyértelmű, hogy mindig tudok jobban játszani, és ezt megpróbálom úgy elérni, hogy ezért keményen megdolgozom minden nap."

Paulo Fonseca irányítása alatt hogyan változtak meg a dolgok? Úgy tűnik, hogy a szélső támadók sokkal közelebb játszanak a középcsatárhoz...

"Én nagyon szeretem azt, ahogy játszani szoktunk, ami teljesen más ahhoz képes, ahogy az Ajaxban játszottunk. Jól érzem magam itt, fiatal vagyok, és ezek csak is jobbá fognak tenni engem a jövőre."

A Roma másfél hónapon keresztül nyeretlen volt. Mit gondolsz, túljutott már ezen a csapat?

"A sorozatos vereségek után egyre mérgesebbek lettünk, de már kezdünk kilábalni ebből a hullámvölgyből, és fontos, hogy mindig a következő meccsre koncentráljunk. Ahogy a mester is mondta, hosszú még a szezon, és ha előfordul egy-egy hullámvölgy, akkor nem szabad, hogy leragadjunk benne. Én teljes mértékben megbízom és hiszek ebben a csapatban, és keményen dolgozom azért, hogy segíthessek a csapattársaimnak."

Hogy éreznéd magad, ha a hazádhoz közel esne ki a Roma a sorozatból?

"Én mindig pozitívan gondolkodom, ráadásul hiszek a csapatban, ezért nekem ez meg sem fordul a fejemben. Holnap jó teljesítményt nyújtva szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kluivert, Gent, Európa Liga