Juric: Nem akarok kifogásokat

Juric: Nem akarok kifogásokat

A Roma a svéd Elfsborg együtteséhez látogat az Európa liga második fordulójában.

A Roma az Athletic Club elleni 1-1-es hazai döntetlennel kezdte európai kupaszereplését, ezért nagy a nyomás a csapaton, hogy megszerezzék első győzelmüket.

„Mind a Serie A-ban, mind a nemzetközi kupában jól akarunk szerepelni, ezért az a szándékom, hogy a teljes csapatot és a lehető legtöbb játékost bevetem, hogy mindig versenyképesek és frissek legyünk” - kezdte Juric a sajtótájékoztatón.

„Ha ennyi meccset játszol egy szezonban és ennyit utazol, az hosszú távon megvisel. Élesnek kell lennünk a döntéseinkben, ezért változtatni fogok néhány dolgon a felállásban, de nem túl sokat."

„Láttam egy bizonyos mennyiségű labdabirtoklást a mérkőzéseinken, de szeretnék egy agresszívebb megközelítést bevezetni, különösen, amikor a labda visszaszerzéséről és a magas presszingről van szó, mert meg akarjuk tartani a labdát.” - mondta.

Mats Hummels az átigazolási időszak után ingyen érkezett, de eddig nem kapott lehetőséget a Roma mezében.

„Még nem döntöttünk. Hummelsnek formába kell kerülnie ahhoz, hogy játszhasson. Ő az utolsók között volt, aki nyáron Trigoriába került.”

„Készen kell állnia, hogy ne kövessen el hibákat. Angelino elég gyorsan felépül, és eddig nagyon jól teljesített. Nekem kell eldöntenem, hogy kezd-e vagy sem."

A korábbi svéd válogatott Oscar Hiljemark az IF Elfsborg edzője, de Juric alatt 13 meccset játszott a Genoánál is.

„Én akartam őt a Genoában. Jó viszonyban vagyunk, de könnyű, mert nagyszerű szakember, és kiváló játékos volt.” - mondta Juric.

„Az Elfsborg egy elég agresszív csapat. Tetszettek nekem azokon a meccseken, amiket láttam. Készen állunk a holnapi csatára.”

A mérkőzést műfüves pályán játsszák, és az időjárás sokkal hidegebb lesz, mint Olaszországban.

„Nehéz lesz az biztos, de ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy előrébb lépjünk a csoportban. Erős csapat vagyunk, és nem akarok olyat látni, hogy lebecsülünk bármilyen ellenfelet. Nem akarok kifogásokat a pálya miatt, hogy műfüvön fogunk játszani."

Forrás:

Címkék: AS Roma, Juric, Elfsborg, Európa liga