Ibanez: Azt kell csinálnunk, amit az edző kér

Ibanez: Azt kell csinálnunk, amit az edző kér

A brazil védő elismerte, jobban oda kell figyelniük arra, amit a portugál mester kér tőlük.

Jose Mourinho még a Lecce elleni meccset követően tett egy olyan megjegyzést, miszerint a játékosai nem azt csinálták a mérkőzésen, amit kért tőlük. Roger Ibanez a Real Betis elleni mérkőzés előtt elismerte, jobban oda kell figyelniük arra, amit Mourinhoval megbeszélnek meccsek előtt.

A sérülések befolyásolták a csapat hangulatát?

"Nem hiszem, szerintem nem. A csapat jól van, ahogy én látom. Olyan keményen dolgozunk, amennyire csak tudunk, hogy minél jobbak legyünk. Bárki is jön a sérült játékosok helyére, a lehető legjobbat fogja nyújtani - mint mindig. Készen állunk a következő mérkőzésre, és készen állunk mindenre."

Nemrég először kaptál meghívót a brazil válogatottba, most pedig egyre közelebb a világbajnokság - mennyire könnyű a játékosoknak úgy játszani, hogy tudják, hamarosan itt a vb?

"Jól vagyok, annak a csapatnak a rendelkezésére állok, amelyben játszom. Biztosnak kell lennem abban, hogy itt elvégzem a munkámat, ha ki akarok jutni a világbajnokságra. Biztosnak kell lennem abban, hogy minden alkalommal a legjobbamat nyújtom, és minden más, ami ezután következik, annak az eredménye lesz, amit a klubommal teszek. A Romára kell koncentrálnom, aztán amikor eljön a világbajnokság, majd meglátjuk."

Mi lesz a kulcs a jó eredmény eléréséhez a holnapi mérkőzésen? Meg tudja nyerni a Roma?

"Követnünk kell a főnök utasításait, és azt kell tennünk a pályán, amit kér tőlünk. Ha ezt meg tudjuk tenni, akkor megnyerhetjük a mérkőzést."

 

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Ibanez, Real Betis, Európa liga