Hivatalos: Sergio Oliveira a Roma játékosa

Hivatalos: Sergio Oliveira a Roma játékosa

Ahogy arra számítani lehetett, a portugál játékos a mai napon a Romához igazolt.

A 29 éves játékos a portugál FC Portótól érkezik, eredetileg 2022. június 30-ig szóló kölcsönszerződéssel.

A megállapodás egy olyan opciót is tartalmaz, amely lehetővé teszi a Roma számára, hogy végleg megvásárolja majd a középpályást.

"Csodálatos, hogy itt lehetek ennél a nagyszerű klubnál." - mondta Oliveira.

"A Roma mindig is komoly érdeklődést mutatott irántam, és most megpróbálok azonnal segíteni a csapatnak abban, hogy elérje az összes célját, és megfelelő mentalitást alakítson ki."

"Biztos vagyok benne, hogy az új csapattársaim, akik mellett alig várom, hogy elkezdhessem a munkát, nekem is segíteni fognak a további fejlődésemben."

Oliveira portugál válogatott, aki a tavaly nyári Európa-bajnokságon is képviselte hazáját, emellett a Porto akadémiai rendszerének neveltje, és a klubnál töltött ideje alatt hat trófeát nyert.

Korábban hazájában megfordult a Beira-Mar, a Penafiel és a Pacos de Ferreira csapatainál, míg kölcsönben Belgiumban (Mechelen), Franciaországban (Nantes) és Görögországban (PAOK) is megfordult.

"Sergio Oliveira olyan játékos, aki minőséget és karaktert ad a csapatunknak." - mondta Tiago Pinto, a klub általános igazgatója.

"Pályafutása során rengeteget nyert, és a legmagasabb szinten szerzett tapasztalatot, képviselve klubját és hazáját is a világ legfontosabb versenyein."

"A Romához való csatlakozási vágya döntő volt abban, hogy meg tudtunk egyezni: nagyon fontosnak tartjuk, hogy továbbra is olyan játékosokat hozzunk, akik szívesen játszanának a klubnál."

A védekezésben és támadásban egyaránt jó játékos a 27-es számú mezét fogja viselni.

Isten hozott a klubnál, Sergio!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Sergio Oliveira