Hivatalos: Reynolds a Romáé

Hivatalos: Reynolds a Romáé

Miután sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, Bryan Reynolds aláírta a szerződését a Romával.

A 19 éves játékos az FC Dallas együttesétől érkezett a Romához egyelőre csak kölcsönben 2021 június 30-ig 100.000 euróért.

Az Major League Soccer-rel kötött általános megállapodás értelmében, és bizonyos feltételek teljesülése esetén 6,75 millió euróért kötelező lesz megvásárolni a játékost.

A szerződés tartalmaz további teljesítményfüggő záradékot is, amennyiben mind a játékos, mind a klub elér bizonyos eredményeket.

A későbbi átigazolások esetén az MLS-t 15%-os részesedés illeti meg minden átigazolási összegből.

Amennyiben az átigazolás véglegessé válik, úgy Reynolds az előzetesen megállapodott időszakig, 2025 június 30-ig lesz a klub játékosa.

"Egy álom vált valóra, nagyon izgatott vagyok, hogy a Roma játékosa lettem."- kezdte Reynolds.

"Miután beszéltem a klubbal, hamar rájöttem, hogy ez a klub ideális a fejlődésem számára. Mostantól az lesz a kihívás, hogy napról napra fejlődjek, és én keményen fogok azért dolgozni, hogy remek dolgokat érjek el a klubbal."

Az FC Dallas nevelése eddig 29 alkalommal szerepelt a texasi klub felnőtt csapatában, és a legutóbbi MLS szezont követően a klub legértékesebb játékosának, az év legjobb védőjének választották.

"Nagyon örülünk, hogy az amerikai futball egyik legtehetségesebb fiatal játékosát üdvözölhetjük a Romában. A fiatal tehetségek felkutatása a klub szemléletének egyik fő eleme."- jegyezte meg Tiago Pinto.

"Bryan döntése, hogy csatlakozik a projektünkhöz, egy nagyon fontos lépés, hiszen a céljaink közösek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Reynolds, átigazolás