Hivatalos: Ndicka a Roma játékosa

Hivatalos: Ndicka a Roma játékosa

Ahogyan arra számítani lehetett, a Roma leigazolta Evan Ndickát.

"Az az eljárás, a mód, ahogyan a projektet elmagyarázták nekem, valamint a klub történelme és presztízse arra késztetett, hogy Rómába jöjjek, amely egy fantasztikus város, amely szereti és él a futballért. Alig várom, hogy az Olimpicoban lépjek pályára az új szurkolóim előtt, és hozzájáruljak céljaink eléréséhez."

A kameruni és elefántcsontparti szülőktől származó játékos Párizsban született, az Auxerre ifjúsági korosztályát járta végig, mielőtt 2018-ban az Eintracht Frankfurthoz került. Németországban töltött ideje alatt Evan 2022-ben megnyerte az Európa Ligát, és összesen 134 alkalommal lépett pályára a Bundesligában, amely során tíz gólt szerzett.

Miután ifjúsági szinten Franciaországban játszott, Evan nemrégiben úgy döntött, hogy elefántcsontpartot képviseli a válogatott szinten.

Tiago Pinto, a klub labdarúgásért felelős vezérigazgatója reagált az új igazolásra:

"Fiatal kora ellenére Evan már érett játékos, aki az egyik legrangosabb bajnokságban szerzett rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és kulcsszerepet játszott előző klubja európai sikereiben is. Különösen keresett játékos volt a nemzetközi porondon, ezért nagyon örülünk, hogy a Romát választotta."

Ndicka az 5-ös számú mezt választotta.

Üdv a klubbnál, Evan!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Ndicka